Nepozabna 18ka ?

Evo pa sem končno tudi jaz dočakala polnoletnost. 11. januarja, v ponedeljek sem si seveda vzela šole prost dan in zjutraj, ko sem odprla oči, si nisem niti približno predstavljala, da bo ta dan eden izmed najlepših in najboljših. Zjutraj sem si vzela malo časa zase in se potem odpravila malo naokoli, da se vidimo s prijatelji in spijemo kavico. Prijetno me je presenetila Dženisa, moja najboljša prijateljica. To, da je prišla  Novo mesto naj bi bilo zame presenečenje, ki pa sem ga malo uničila ko sem jo videla pred šolo. Potem pa je sledilo še večje presenečenje. Zavezali so mi oči in končno sem lahko vstopila v svojo sobo (prej nisem smela, ker sta tako rekli Špela in Dženisa ?). Ko sem pogledala kaj se dogaja, kaj sta mi punci pripravili in kako so vsi zbrani pričakovali, da pridem, so mi solzice sreče napolnile oči. Odprli smo šampanjec in ga skupaj spili, potem pa je bilo na vrsti odpiranje daril in pihanje svečk. ?

PresenečenjeMoji punci

Da ne dolgotvezim, skupaj s svojimi najboljšimi in najbližjimi prijatelji sem preživela popoln dan in ravno takrat sem spoznala kateri so tisti pravi prijatelji, da so si vzeli čas zame in bili z mano pa čeprav samo eno uro ali pa celo cel dan. Najlepše se zahvaljujem mojima sončkoma, Dženisi in Špeli, ki sta vse to tako skrbno načrtovali, da sama nisem niti malo posumila kaj me čaka iz njune strani. Pravzaprav sploh vedela nisem, da sta si onidve na skrivaj pisali in načrtovali kaj bosta naredili že skoraj en mesec prej! Torej ponedeljek, dan ko sem dopolnila 18 let je bil res nepozaben, a sledil je še bolj nepozaben vikend v Ljubljani.

V soboto, 16. januarja je končno nastopila težko pričakovana zabava, ki je bila hkrati tudi nekakšno praznovanje moje polnoletnosti in ob meni je bila ta neverjeten večer Dženisa, za katero lahko rečem, da je moja stalna sopotnica na zabavah in brez nje to ne bi bila takšna doživetja kakršna so! ? V soboto sva obe najprej delali, potem pa smo skočile k njej domov samo po obleke in stvari, ki jih nujno potrebuje in nato k meni domov. Imeli sva zalo malo časa in rekordno hitro sva bili nared, ob 19:00 pa sva že imeli prevoz za v Ljubljano. Tam sva se malo sprehodili, potem pa se je že začela legendarna zabava, ki se je odvijala v Hangarju, glavni gost, ki nas je s svojo glasbo pripeljal do vrhunca pa je bil Roberto Capuano.

Dženiska in jaz

Na začetku je ogrel plesišče R.Bade, za njim pa je sledil odličen b2b, ki sta ga izvedla Nouze in Sub Maze in tako spravila še zadnje ljudi na plesišče. Vrhunec je sledil ob 3:30, ko je za mešalko stopil težko pričakovani Roberto Capuano in zatresel Hangar, ni zmanjkalo časa pa tudi za njegove največje hite kot so Vertigo, Obsessed in Mirror, ki so množico popeljali v popolno ekstazo. Za njim je v jutranjih urah nastopil Sinthetic in pričel z afterpartyem, potem pa nas je še tako utrujene spravil na plesišče blejski Ranchie s techno udarci. Nepozaben 13-urni žur je zaključila DJ-ka Nati Katchi. Vsi skupaj so ustvarili popolno plesno vzdušje in nepozaben večer, ki se je nadaljeval v nedeljsko jutro, a kakor vedno je bilo vsega prehitro konec. Po dolgem in napornem žuru sva se z Dženiso in najinimi prijatelji odpravile v stanovanje in si privoščile nekajurni počitek, zatem pa naju je že čakala pot nazaj domov in vstop v realnost.

Hangar v jutranjih urah

Hangar v jutranjih urah

 

Ranchie

Ranchie

Vzdušje je bilo enkratno, tako v ponedeljek, kakor tudi v soboto in z veseljem in lepimi spomini se bom rada spominjala tega enkratnega partya. Kakor vedno, sva tudi tokrat spoznali nekaj novih prijateljev in z njimi navezale stike tudi po zabavi. Neverjetno, kaj vse se lahko zgodi v samo enem večeru in kakšno neopisno srečo prineseta dobra glasba in ples! Uničeni in razhojeni plesni čeveljčki govorijo sami zase kako dobra je bila glasba in vsa pohvala Dj-em, ki so nas splavili na plesišče ter razgreli naša telesa. ?

Midve

Malo sva si morali tudi odpočiti noge ??

 

Na tej povezavi si lahko ogledate kratek aftermovie kako smo se imeli ? Vsem vam želim ogromno dobrih in nepozabnih zabav in mogoče pa se na kakšni še srečamo ? Spread the love about music! ??

Event flyer